Het is gelukt: Dzemail Ibraimovic mag bij ons blijven

28. februari 2017 0
Ibraimovic_1126x750.jpg

Onze trouwe en hardwerkende collega, vriend en medewerker, Dzemail Ibraimovic, zou uitgezet worden. Dzemail Ibraimovic werkt sinds februari 2015 in ons hotel en ondersteund ons dagelijks op zeer gemotiveerde wijze. Hij wordt erg gewaardeerd door het team en onze gasten loven zijn vriendelijkheid en service dagelijks.

Dzemail Ibraimovic heeft 3 kinderen en een vrouw. Zijn kinderen gaan naar de basisschool van Bad Lauterberg en volgen het evangelische geloofsonderwijs. Zijn dochter behoort tot de beste leerlingen van haar klas. Hij verdient zijn eigen geld, betaalt belasting en ziektekostenverzekering zoals elke andere burger met een baan. Hij en zijn gezin werden met uitzetting bedreigd.


Wij hebben het nooit opgegeven!

Hoe kun je dit als Duitse medeburger nog begrijpen? Wij hebben altijd achter Dzemail gestaan.

Er is in de hotellerie en gastronomie een groot gebrek aan vakbekwame medewerkers. Bijna 1 op de 2 ondernemingen heeft moeite de bestaande vacatures met geschikt personeel op te vullen en volledig geïntegreerde, gemotiveerde en hardwerkende vluchtelingen zouden dan nog steeds uitgezet moeten worden? De gastronomie leeft van diversiteit en openheid. Waarom zou een gemotiveerde, hardwerkende en volledig geïntegreerde vluchteling niet onbeperkt in Duitsland kunnen blijven werken?

Wij hebben geëist: toestemming voor een werkvergunning voor onbepaalde tijd en dat Dzemail Ibraimovic en zijn gezin in Duitsland mogen blijven! We hebben van al onze medewerkers handtekeningen verzameld tegen de uitzetting van onze gewaardeerde collega!

Door de vele geluiden uit ons bedrijf hebben we veel aandacht gekregen. We zijn nog steeds overweldigd door de vele steun en berichten die Dzemail Ibraimovic en zijn gezin hebben mogen ontvangen. Met bijzondere dank aan de vluchtelingenraad die ons daadkrachtig ondersteund en geadviseerd heeft.

De hartenwens van Dzemail Ibraimovicis is uitgekomen: onze gewaardeerde collega, vriend en medewerker blijft bij ons en we zijn blij u te kunnen vertellen: Dzemail volgt nu zelfs een opleidingsprogramma bij ons!

Heel erg bedankt voor uw support!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ich habe die Datenschutzerklärung zur Kenntnis genommen. Ich stimme zu, dass meine Angaben und Daten zur Beantwortung meiner Anfrage elektronisch erhoben und gespeichert werden. Hinweis: Sie können Ihre Einwilligung jederzeit für die Zukunft per E-Mail an panoramic@panoramic-hotel.de widerrufen.


Auf alle
Online-Buchungen

Preis-Garantie: Bei uns machen Sie Urlaub zu gewohnten Preisen! Außerdem kostenfrei stornierbar: ohne Risiko & flexibel Urlaub buchen!

OHNE RISIKO BUCHEN

You have Successfully Subscribed!

Zoeken & boeken