House-Running in de Harz: nieuw in het Panoramic Hotel

29. mei 2017 0
HouseRunning_1126x750.jpg

House Running – vanaf juni 2017 – Hotel Panoramic, Bad Lauterberg in de Harz
Op 4 juni 2017 vanaf 14.00 is het eindelijk zo ver: onze nieuwste attractie „House-Running“ wordt geopend! Daarom hebben we een leuk programma voor de kids. Onze clown Figaro komt op bezoek, schminken, minigolf voor het hele gezin en nog veel meer staat jullie te wachten. Voor de innerlijke mens en gekoelde drankjes is natuurlijk ook gezorgd.

Bij House Running (soms ook Wallrunning of Sky Running genoemd) beleef je een van de beste adrenalinekicks: de deelnemer loopt hierbij met het gezicht naar beneden kaarsrecht van een gevel naar beneden, deze avontuur- en trendsport is nu ook te beleven in de Harz!

Je wordt helemaal gezekerd en klimt op een klein plateau aan de buitengevel van het Panoramic Hotel in Bad Lauterberg, Niedersachsen. De eerste kick krijg je van de eerste stap op de richel. Dan kiep je naar voren en kijk je zo 50 meter recht de diepte in. Pure adrenaline! Is de eerste stap gezet dan begint de spannende wandeling langs de gevel van het Panoramic Hotel naar beneden. Op 4 juni hebben we een introductieprijs voor jullie: slechts €39 per persoon per „run“. Inschrijving voor het House Running kan via +49 5524-9620 of per Email aan info@outdoorfriend.de.

In de toekomst geldt (vooralsnog) het House Running aanbod iedere zaterdag van 10.00 – 16.00.

House Running in Harz – : inbegrepen

  • inschrijving en voorbereiding
  • afspraak na overeenkomst in een weekend in 2017 (juni tot oktober)
  • de complete uitrusting word gezekerd
  • duur ongeveer een uur
  • bij ongeschikte weeromstandigheden wordt een alternatieve datum gepriktVeel plezier bij dit avontuur!
  • bij vragen over House Running in de Harz of om te reserveren, gelieve te mailen aan: info@outdoorfriend.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ich habe die Datenschutzerklärung zur Kenntnis genommen. Ich stimme zu, dass meine Angaben und Daten zur Beantwortung meiner Anfrage elektronisch erhoben und gespeichert werden. Hinweis: Sie können Ihre Einwilligung jederzeit für die Zukunft per E-Mail an panoramic@panoramic-hotel.de widerrufen.


Wichtige Mitteilung

Liebe Gäste des Panoramic Hotels, aufgrund vom Beschluss der Bundesregierung zur Bekämpfung der Sars-CoV-2 Pandemie muss unser Hotel bis voraussichtlich den 14. Februar 2021 geschlossen bleiben. Allen Gästen, die in diesem Zeitraum in unserem Haus Ihren Urlaub geplant haben, bieten wir kostenfreie Umbuchungen an. In diesem Fall kontaktieren Sie uns bitte per E-Mail: reservierung@panoramic-hotel.de. Ausgenommen sind alle Buchungen, die über externe Reiseveranstalter gemacht wurden. In diesem Fall wenden Sie sich bitte an Ihren Reiseveranstalter. Unsere Rezeption ist telefonisch erreichbar: montags bis freitags von 13.00 bis 17.00 Uhr. Bleiben Sie gesund! Ihr Panoramic Hotel

You have Successfully Subscribed!

Zoeken & boeken